Don't worry,be happy!!!

Don't worry, be happy!!!
 
HomeHome  CalendarCalendar  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share
 

 Pet znakova da cete raskinuti

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 204
Age : 33
Registration date : 2008-07-20

Pet znakova da cete raskinuti Empty
PostSubject: Pet znakova da cete raskinuti   Pet znakova da cete raskinuti Icon_minitimeTue Jul 22, 2008 1:23 pm

Kada smo zaljubljeni teško nam je da ne vidimo sve ružičasto i ne mislimo kako će ljubav trajati zauvek. Zato nam surova istina često izmakne... da je vezi došao kraj. Naravno da svaka veza ima svoje uspone i padove, ali prema svim iskustvima postoji pet znakova koji su siguran putokaz da li nešto ne štima. Umesto da okrećete glavu, možda još nije kasno da pokušate da nešto učinite kako bi spasli vezu. Ponekad je posle bure ljubav još slađa...

Pet znakova da cete raskinuti Breaku10

Svađe "na silu"
Nije moguće biti u slozi 24/7, ali kada svađe postanu tako žestoke a sve zbog potpuno banalnih sitnica, vreme je da se zapitate šta je po sredi. Ukoliko nemate probleme na poslu ili sa zdravljem, preostaje samo još jedan uzrok. Možete jedino da otvoreno i iskreno razgovarate ili se prijateljski oprostite.

Sve ređi telefonski pozivi
Slatke, romantične poruke i pijukanje preko telefona sve su ređi. On ili ona su nekako previše zauzeti da se jave čak i kada kasne po sat vremena na dogovoreni sastanak, a i kada dođe uvek ima neki izgovor koji kaže gotovo kao da ih umara što uopšte objašnjavaju i čine da se osećate krivim što ih, zaboga, pitate "gde si do sad". iako svi mi imamo obaveze, nije teško po leptirićima u stomaku da spoznate da li vas izbegava.

Nagla promena izgleda
Želja za promenomo u životu često se poklopi sa drastičnom promenim ličnog opisa dotične osobe u koju ste zaljubljeni. Utezanje u uske krpice, promene frizure i izslasci sa društvom u kom vama nije mesto - "ide samo samo muška/ženska ekipa", "idemo samo na piće" i slični izgovori a onda se vrate kući u pet ujutru veseli i tajanstveni šta se to sinoć dešavalo u klubu... Ovakve promene nisu zarad vas, valjda vam je jasno. I umesto da sedite kod kuće, motate kanale na TV-u i čekate da se vrati ili nazove, uzmite lepo stvari u svoje ruke, poželite dotičnoj osobi lep život i i sami se bacite u potragu za pravom osobom.

Kritikovanje
Biti u vezi znači biti tolerantan. Niko od nas nije bezgrepan i bez mana. Ali ako ljubav nestane, tolerancija se zaboravi. Dojučerašnje sitnice koje niste ni videli odjednom postanu nešto što vam bode oči svakodnevno. I eto svađe i džvankanja. Ukoliko vaše voljeno biće više nema strpljenja za vaše mušice... dovoljan je znak da je vreme da se raziđete.

Seks? Šta je to?
Nije tačno da i najbolje jelo može da dosadi. Ukoliko imate i malo mašte u krevetu, on/ona se neće moći zasititi. Ljubljenje i maženje .. da ne pričamo. Zato, ako svaki bliski suster ugovarate mesyec dana unapred a onda vaše voljeno biće naprasno boli glava... jasno je šta je uzrok. Pomirite se sa stvarnošću i krenite dalje.
Back to top Go down
View user profile http://be-happy.forumotion.com
 
Pet znakova da cete raskinuti
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Don't worry,be happy!!! :: Ozbiljne teme :: Ljubav-
Jump to: