Don't worry,be happy!!!

Don't worry, be happy!!!
 
HomeHome  CalendarCalendar  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 Kraljevski docek za Madonnu

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 204
Age : 32
Registration date : 2008-07-20

PostSubject: Kraljevski docek za Madonnu   Tue Jul 22, 2008 12:50 pm

Posle samo nekoliko dana od kada su puštene u prodaju, već je prodato nekoliko hiljada ulaznica za koncert svetske muzičke atrakcije Madonne koji će se održati 25. septembra na plaži Jaz u Crnoj Gori, kazali su organizatori koncerta ja jučerašnjoj konferenciji za novinare. Uglavnom vlada jagma za najskuplja mesta odakle se bolje vidi bina, a neprestano stižu narudžbe iz zemalja u okruženju jer su koncerti u Atini i Beču uveliko rasprodati.Koncertni prostor na Jazu ima površinu od 73.000 kvadratnih metara, a za posetioce će biti obezbeđen i parking (VIP, od 1.000 do 1.500 mesta, i „običan“ čiji će kapacitet biti 7.000 mesta). VIP tribina ima 5.000 mesta i „vipovce“ čeka mnogo iznenađenja. Štampano je 66.000 karata po ceni od 35, 70 (prostor ispred bine) i 200 evra (VIP), a ulaznice sa povratnom autobuskom kartom koštaju 6.850, 10.850 i 22.200 dinara. Uskoro će biti objavljene i cene paket-aranžmana sa avionskim prevozom. Inače, predviđeno je da Madonnin koncert traje do dva i po sata, a pre pop dive nastupiće švedska pevačica Robin.
Više od 500 radnika postavljaće opremu koja će biti dopremljena u 45 šlepera. Zvezda nije bila previše zahtevna, jer sa sobom vodi kompletno osoblje, od kuvara i šminkera, do sobarica i trenera. Doduše, za Madonnine potrebe je, kako je i za očekivati, zakupljen najskuplji apartman u Crnoj Gori - luksuzni kraljevski apartman od 360 kvadratnih metara vredan 1,3 miliona evra u hotelu Splendid čiji zakup na jednu noć košta 7.000 evra. U apartmanu se nalaze tri spavaće sobe sa ogromnim kupatilima, kuhinja, soba za sedmočlanu poslugu koja 24 sata dnevno opslužuje goste, salon, kabinet, fitnes sala, sauna i bazen na terasi površine 40 kvadrata.
Back to top Go down
View user profile http://be-happy.forumotion.com
 
Kraljevski docek za Madonnu
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Don't worry,be happy!!! :: Ozbiljne teme :: Muzika-
Jump to: