Don't worry,be happy!!!

Don't worry, be happy!!!
 
HomeHome  CalendarCalendar  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share
 

 Muskarci koje treba izbegavati

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 204
Age : 33
Registration date : 2008-07-20

Muskarci koje treba izbegavati Empty
PostSubject: Muskarci koje treba izbegavati   Muskarci koje treba izbegavati Icon_minitimeTue Jul 22, 2008 2:50 am

Jedan ali vredan...
Priznajmo sebi, sve mi želimo samo jednog, ali vrednog muškarca. Ali isto tako - postoji određeni tip muškaraca koji prosto ničim ne zaslužuju pridev “dobar”. Potrudite se da takve muškarce zaobiđete kad god se nađete u njihovoj blizini.

4 najopasnija tipa muškaraca
Upoznajte se bolje sa 4 kategorije “najopasnijih” ... Ako se nađete u mreži nekog od ovih muškaraca, odmah je pokidajte i sklonite se što pre od njega.

1. Neemotivan muškarac
Kada sretnete ovakvog muškarca, on je brižan, pažljiv, uslužan, nežan i izuzetno emotivan. Idealan muškarac, zar ne?

Jednog dana ćete se konačno osvrnuti i shvatiti da, iako ste u vezi sa njim godinu dana, on nikada nije pokazao svoja osećanja prema Vama na javnom mestu i nikada nema dovoljno vremena za Vas iako očekuje od Vas da uvek budete tu za njega…

Suočite se sa tim! Upoznali ste prevrtljivca od kojeg ćete dobijati sve više i više izgovora poput:
“Još uvek nisam preboleo staru vezu”,
“Ona mi je slomila srce i još uvek nisam dobro”
“Ona me je emotivno uništila”.

Ove izgovore će iskoristiti kako bi obezbedio sebi dugo, dugo vreme pre nego postane posvećen i odan samo Vama, a za uzvrat tražiće od Vas sve vreme da budete maksimalno strpljivi sa njim.

U prevodu: Našao sam sjajan izgovor koji mi dozvoljava da radim šta hoću i kad hoću, a ti ćeš uvek biti tu za mene, ali samo onda kada Ja budem raspoložen za nas.

2. Večiti dečak
On je avanturista, spontan i uvek zabavan. Uvek je raspoložen za šalu, izuzetno duhovit i uvek u pokretu. Ove njegove zabavne crte mogu Vas lako obmanuti i naravno - zaljubićete se ludo u njih.

Međutim, uskoro će njegova mama početi da Vam ide na živce kad uđe nepozvana i naravno bez kucanja u njegovu sobu svakoga jutra (Da... sa svojih 29 godina on još živi sa roditeljima), nikad Vas neće izvoditi na večeru, jer njegova mama pravi „najbolju večeru na svetu” (u prevodu: „besplatan” ručak).

Potom ćete ustanoviti da on zapravo nema stalan posao i da sve njegove ideje za posao brzo propadaju. Naravno, za to će uvek biti kriv neko drugi, a on, zapravo, samo slučajna žrtva. To nema nikakve veze sa njegovim uloženim ili neuloženim trudom. Ne daj bože da tako nešto i pomenete pred njim!

Shvatite... Naišli ste na egoistu koji nije sposoban da voli bilo koga drugog osim sebe i nije u stanju da prihvati ni mrvu odgovornosti. I najtužnije - uskoro ćete baš Vi postati glavni krivac za sve njegove neuspehe.

3. Veliki zaštitnik
On je vrlo zaštitnički nastrojen, što znači da će prvo o Vama brinuti. On će uvek paziti na Vas, brinuti gde ste, da li ste sigurno stigli kući i da li Vas neko uznemirava. Pazite se – on je zapravo školski primer ljubomornog posesivca.

Vremenom staviće povodac oko Vašeg vrata i postajaće Vam sve teže i teže da dišete. Postaće ljubomoran čak i ako odete sa drugacirom na kafu ili ako prolaznik na ulici pogleda u vašem pravcu. Nemojte ni da pokušavate da spomenete simpatičnog konobara ili ljubaznog prodavca iz radnje ...

U situacijama kada dođe do njegovog izliva ljubomore, zapamtite, uvek ćete Vi biti krivi - čak iako ste potpuno posvećeni njemu.

Rezultat? Vaša sloboda će vremenom postati potpuno nebitna, a Vaš trud uložen u vezu potpuno besmislen. Dakle, najbolje bi bilo da bežite što dalje od njega.

4. Ženskaroš
On je uvek obučen sa stilom, kulturan, vodi Vas na romantične večere i uvek zna kako da udeli savršen kompliment, koji Vas svaki put ostavlja bez daha... Ali -
-istovremeno ga je gotovo nemoguće dobiti na telefon,
-kada izađe iz kuće, nikada ne znate kuda se uputio
-on skriva svoj privatni život kao da je nacionalno blago.
-kada ste zajedno on će svakako merkati druge žene i flertovati sa njima “na vaše oči”

Pazite: Ovaj muškarac će Vaše neodobravanje definisati kao nepoverenje, paranoju i preterivanje. Ovaj tip muškarca može naprosto uništiti Vaše samopouzdanje. Uprkos svim naporima koje ulažete da mu udovoljite u svim aspektima veze, kako biste ga sprečili da krene „stranputicom”, strah će ipak nagrizati Vašu sliku o sebi.
Back to top Go down
View user profile http://be-happy.forumotion.com
Majdica
Novajlija
Novajlija
Majdica

Number of posts : 5
Age : 28
Registration date : 2008-07-27

Muskarci koje treba izbegavati Empty
PostSubject: Re: Muskarci koje treba izbegavati   Muskarci koje treba izbegavati Icon_minitimeSun Jul 27, 2008 2:58 pm

Odlican tekst! Neutral Procitajte...
Neki od ovakvih muskaraca mogu vam tako slomiti srce..... Sad pale Suspect
Back to top Go down
View user profile http://www.majda.forumandco.com
 
Muskarci koje treba izbegavati
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Don't worry,be happy!!! :: Ozbiljne teme :: Musko-zenski kutak-
Jump to: