Don't worry,be happy!!!

Don't worry, be happy!!!
 
HomeHome  CalendarCalendar  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share
 

 NUMEROLOGIJA

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 204
Age : 33
Registration date : 2008-07-20

NUMEROLOGIJA Empty
PostSubject: NUMEROLOGIJA   NUMEROLOGIJA Icon_minitimeSun Jul 27, 2008 8:52 pm

Sudbina zapisana brojevima


Sve naše osobine, veruju numerolozi, kriju se iza broja jedan do devet. Svaki datum rođenja može se svesti na jednocifreni broj, koji je znak životne staze i otkriva vaše mane i vrline, jake i slabe strane. Staze možete i porediti - izvedite jednocifren broj iz svog i njegovog/njenog datuma rođenja i proverite da li prijate jedno drugom.

Da bi otkrili svoj broj životne staze, saberite sve brojeve u datumu rođenja. Recimo, rođeni ste 22. marta 1977. To znači 2+2+3+1+9+7+7= 31. Zbir ponovo saberite: 3+1=4. Dobijeni rezultat znači da osobi rođenoj tog dana odgovara životna staza broj 5.
Ukoliko je rezultat koji dobijate veći od 9, nastavite da sabirate dok ne dobijere jednocifren broj.

Značenje


Jedinica
Autoritativni vođa koji može da prebrodi svaku teškoću, perfekcionista, previše očekuje i od sebe i od drugih. Svoj put je zacrtao i tvrdoglavo se drži plana, bez obzira na mišljenje svoje okoline. Prodornost je ponekad teško obuzdati, ali ukoliko želi da napreduje, moraće da nauči da vlada sobom - ipak, ispod grube površine, krije se profinjeni duh.
Dvojka
Miroljubivu dvojku izvede iz takta svako ko počne da joj naređuje, a kad stvari ne idu tokom koji se njoj dopada, pretvara se u tasmanijskog đavola. Obožava lenčarenje, a kao nepopravljivi sanjar, ima bujnu maštu i veoma je kreativna.
Trojka
Pokretač novina, revolucionar celim svojim bićem. Uvek raspoložen za društvo, bezbrižan, ali ponekad plašljiv. Najvece mane trojke su ljubomora i naivnost. najveća vrlina - večiti optimista.
Četvorka
Uporan i vrlo radan broj. Odlučan, aktivan i pouzdan ali, ako se stvari ne odvijaju onako kako je zamislila, četvorka može postati prava napast. Logična je, organizovana, metodična i verna, i uvek se potajno brine ono svake sitnice.
Petica
Strastveni sanjar, zavodljiv, naginje psihosomatskim poremećajima. Mrzi rutinu i naporan rad.
Šestica
Dobrodušan i šarmantan, ima snažno razvijen osećaj za pravdu. Kada zatreba, spreman na žrtvu. Diplomata. Nežan i predan onima koje voli, ali teško prašta i zaboravlja.
Sedam
Rezervisan, sklon razmišljanju, inteligentan. Sanjar i filozof. Spreman na prevaru, samo da bi uspeo, ali isto tako može biti velikodušan i egocentričan.
Osam
Hrabar je i energičan, ali uspeva u životu tek kad nauči kontrolisati pozamašni apetit. Zagovornik pravih vrednosti, optimista, ali ponekad tajnovit i zatvoren.
Devet
Borben je, neustrašiv, beskompromisno nezavistan. Iako mu s vremena na vreme zatreba pomoć, obavezno zaboravi da je zatraži. Uspeva u svemu što mu zacrtate. Bistar je, vrlo energičan i strastven, ali ne i sentimentalan, bez obzira na utisak.
Back to top Go down
View user profile http://be-happy.forumotion.com
 
NUMEROLOGIJA
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Don't worry,be happy!!! :: Ozbiljne teme :: Numerologija i astrologija-
Jump to: