Don't worry,be happy!!!

Don't worry, be happy!!!
 
HomeHome  CalendarCalendar  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share
 

 Muskarci koji ne zele da odrastu

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 204
Age : 33
Registration date : 2008-07-20

Muskarci koji ne zele da odrastu Empty
PostSubject: Muskarci koji ne zele da odrastu   Muskarci koji ne zele da odrastu Icon_minitimeSat Jul 26, 2008 8:39 pm

Ponovo se vraćaju u modu muškarci koji odbijaju da odrastu, da se uozbilje, da prihvate odgovornost. Oni žive u snovima u kojima nema mesta za ženu, a potražiće je samo kad ih treba tešiti ili maziti. Čuveni sindrom Petra Pana.

To je nova generacija razmaženih muškaraca od 18 do 30 godina koji nisu primorani da počnu da rade, koji ne žure da se vežu brakom, kojima se ne žuri da postanu očevi. Njima se ustvari, ne žuri da počnu da žive pravim životom.

Mladi ljudi našeg doba ne žele da slede roditeljski primer, jer ne žele da se takmiče sa njima, a bez takmičenja nema napretka. Oni ne znaju šta će sa sobom.

Uljuljkuju se u svoje dečije snove: 30% muškaraca stanuje sa roditeljima sve do 25 godine. A od njih, 43% ne krije nameru da želi tu i da ostane dok ne nadje posao. Namera postoji, ali ne i želja, jer jedva da nešto rade da bi našli posao.

Petri Panovi ponekad naginju parazitizmu, ali su veoma nežni. Oni najčešće produžavaju studije, izmišljaju treće stepene i doktorate, a sve iz straha da se neće zaposliti.

Plaše se sivog odela, nesesera, kravate - ozbiljnog posla. Braka se ne plaše toliko ali se ipak žene sve kasnije. Vole da maštaju o idealnoj ženi koja ne postoji: o jednoj Vendi koja će ispunjavati sve njihove kaprice, a koja zauzvrat neće ništa tražiti.

Zavitlavanje, gubljenje vremena i drugari, to je ono najvažnije u životu savremenih Panova.

Drugari su značajni, a to je oduvek odbijalo žene i uvek su se bunile protiv tih muških druženja. Drugar Petra Pana koji je i sam Petar Pan rado će pristati da ide sa njim da igraju flipere ili će još dragovoljnije otići na koncert Majkla Dž. koji je njihov kralj.

Veliki su potrošači. Troše pare na kupovinu odeće i proizvoda za lepotu. Obožavaju mačo - filmove, pune akcije, pucnjave, avanture. U stvarnom životu beže od sukoba, ali uživaju da gledaju na ekranu.

Ipak su promućurni i cinični. Veruju u crnu magiju, gurue, veštice, reinkarnaciju, u prethodne živote.

P.P. su simpatični. Oni su lutajuće vatre našeg doba koje ne žele da menjaju svoj svet jer ne žele da menjaju sebe. Nema sumnje da će svako od njih jednog dana naći svoju dobru vilu Zvončicu koja će im pomagati u svim situacijama.

Ovu vrstu muškaraca privlače dva tipa žene: prve se ponašaju kao kvočke, trude se da njihovi partneri ne osete težinu stvarnosti i štite ih na sve moguće načine. To su njihove Vende. Drugi tip žena je dobra vila zvončica, spremna da ispuni sve želje.

Možda ste se baš vi udali za jednog takvog? Ako je tako, primite izraze mog iskrenog saučešća.:-)))
Back to top Go down
View user profile http://be-happy.forumotion.com
 
Muskarci koji ne zele da odrastu
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Don't worry,be happy!!! :: Ozbiljne teme :: Musko-zenski kutak-
Jump to: