Don't worry,be happy!!!

Don't worry, be happy!!!
 
HomeHome  CalendarCalendar  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share
 

 Biznismeni i karijeristi po Zodijaku

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 204
Age : 33
Registration date : 2008-07-20

Biznismeni i karijeristi po Zodijaku Empty
PostSubject: Biznismeni i karijeristi po Zodijaku   Biznismeni i karijeristi po Zodijaku Icon_minitimeWed Jul 23, 2008 3:02 pm

Posao nije samo zarada novaca, već i način iskazivanja talenata i interesa. Ako ste zadovoljni plaćom, ne morate biti zadovoljni ostalim aspektima posla. Kakav vam je bio dosadašnji izbor poslova i kakvi vam poslovi leže možda više nego što ste mislili, pokazat će vam astrološki profili pojedinih znakova

Ovan
Energični Ovnovi daju najbolje od sebe u poslovima natjecateljskog i poduzetničkog karaktera. Odlično pokazuju inicijativu pri prodaji i u akvizicijskim poslovima gdje se zarađuje na proviziji. Hrabri po prirodi, Ovnovi su odlični vojnici, policajci i spasioci. Oglašavanje i odnosi sa javnošću im također dobro leže jer su dobri promotori.

Bik
Mirni, sabrani i uravnoteženi Bikovi uživaju u poslovima koji im nude sigurnosti. Rado će raditi prekovremeno u zamjenu za veliku plaću, beneficije i puno godišnjeg odmora. Izrazito su senzualni i uživaju radeći s hranom, cvijećem i luksuznom robom. Poznati po svojim melodioznim glasovima, pripadnici ovog znaka su odlični pjevači, javni govornici i recepcionari.

Blizanci
Pametnim Blizancima je potreban posao koji im pruža puno intelektualnog izazova. Premda ne vole raditi prekovremeno, Blizanci mogu postići više u toku jednog radnog dana nego ostali u toku jednog cijelog tjedna. Rade jako dobro pod pritiskom i odlični su radnici na centralama te kao tehnička podrška i predstavnici službe za korisnike. Blizanci su odlični učitelji i pisci.

Rak
Senzibilni Rakovi, obdareni dobrim darom opažanja, najbolji su u odgojiteljskim zanimanjima. Najbolje će se snaći kao socijalni radnici i u brizi o djeci. Rođeni su tvorci novca i dobri su u poslovima s obveznicama, kao rukovoditelji banaka i burzovni meštri. Dobri su i na poslovima u odjelima za ljudske potencijale (human resources) jer su diskretni, povjerljivi i taktični.

Lav

Premda zahtijevaju dosta podrške, Lavovi djelatnici su vrijedni svakog truda. Kreativni su, dinamični i inspiriraju druge. Nabolje od sebe daju na visoko pozicioniranim mjestima. Uživaju u poslovima koji nude status, ugled i utjecaj. Odlični su izvođači na pozornici, unutrašnji dekorateri, turistički vodiči, liječnici, pravnici i rukovoditelji.

Djevica
Brižne Djevice imaju sposobnost predviđanja potreba svojih klijenata te su dobre u uslužnim djelatnostima. Dobro se snalaze radeći u restoranima, lječilištima, toplicama, wellnes centrima i hotelima. Izvrsno pamte te su odlični izdavači, urednici, publicisti, istraživači i učitelji. Ovi talentirani 'kovači riječi' dobri su pisci i kritičari. U stanju su puno zaraditi kad rade za napojnice, ekstra bonus i dodatnu zaradu.

Vaga
Šarmantna, domišljata, duhovita i izraženog ukusa, Vaga je najbolja u poslovima s javnošću. Pripadnici ovog znaka su odlični prodavači, pod uvjetom da se radi o luksuznom proizvodu. Kao rođenim umjetnicima, Vagama leže poslovi vezani uz dizajn, glazbu i ples. Prirodno elegantne, dražesne i ljubazne, Vage su odlični ambasadori, predstavnici službe za korisnike i restoranski ugostitelji.

Škorpion
Samoinicijativni i usredotočeni, Škorpioni su najbolji u poslovima koji zahtijevaju silnu koncentraciju. Odlični su kirurzi, advokati i izvršni tajnici. Škorpioni ne vole da ih se pažljivo nadgleda i treba im dati nezavisnost i samostalnost u radu nakon što dokažu da su vrijedni povjerenja. Uživaju u zagonetkama, pa su odlični detektivi, policajci i psihijatri.

Strijelac
Entuzijastičnom i optimističnom Strijelcu posao mora nuditi mnoštvo izazova. Ne podnose rutinski rad, rado poslovno putuju, ne vole sjedenje za uredskim stolom. Nevjerojatno su aktivni, odlični su u poslovima vezanim uz prirodu, životinje i kao instruktori fitnesa ili treneri. Posjeduju filozofsku crtu, pa su dobri pravnici, profesori, svećenici i ministri.

Jarac
Osjetljiv, pošten, savjestan, brižan i pažljiv, Jarac treba posao s puno odgovornosti. Rijetko se nalaze na podređenim radnim mjestima. Bilo da su voditelji trgovine, administratori ili upravnici bolnice, sigurnom rukom vode instituciju za koju rade. Najbolje od sebe daje u poslovima vezanim uz materijalna dobra. Bankarstvo, proizvodnja i građevina su zanimanjima koja im odlično leže.

Vodenjak
Vodenjaci se rijetko nađu u konvencionalnim poslovima. Svemu što rade daju jedinstven pečat. Holistička medicina, organski uzgoj hrane ili izvođač na pozornici – to su područja u kojima ovi rušitelji pravila uživaju. Inovativni i inteligentni, dobri su u poslovima koji im dozvoljavaju da maštaju, istražuju i otkrivaju. Odlični su znanstvenici i inženjeri. Vole raditi za humanitarne organizacije.

Ribe
Intuitivne i pune mašte, Ribe su rođeni umjetnici. Uživaju u kreativnom radu, bilo da su frizeri, grafički dizajneri ili novinari. Izrazito milosrdne, dobre su u zdravstvenim djelatnostima (medicinsko osoblje), socijalnom radu ili kao psihoterapeuti. Odlični su veterinari i psiholozi. Najbolje od sebe daju kad same oblikuju svoj raspored rada i rade kao privatnici.
Back to top Go down
View user profile http://be-happy.forumotion.com
 
Biznismeni i karijeristi po Zodijaku
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Don't worry,be happy!!! :: Ozbiljne teme :: Numerologija i astrologija-
Jump to: